Drv.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Drv.dk » Garderobestang

Bedste Garderobestang: Se top 15

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde garderobestang. Vi har udvalgt de 15 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 15 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på garderobestang | ✅ Garderobestang-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 garderobestang

Her kan du se de 3 bedste garderobestang ud af de 15 garderobestang vi har på vores liste her på Drv.dk
De 3 garderobestang er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på garderobestang | ✅ Garderobestang-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smuk hylde i rustik stil med garderobestang og knager

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Smuk hylde i rustik stil med garderobestang og knager” fås til 599,- kr.

  • Rustik hylde med vintage brun farve
  • Lavet af spånplade og metal
  • Størrelse på 66 x 30 x 27 cm
  • Belastningskapacitet på 15 kg
  • Ophængsstang og flere knager inkluderet

Denne smukke hylde i rustik stil er den perfekte løsning til dig, der ønsker at udnytte din vægplads til opbevaring. Med dens vintage brun farve passer den godt ind i de fleste rum og kan bruges til at organisere alt fra tøj og tasker til håndklæder og nips.

Hylde er lavet af spånplade og metal, og dens størrelse på 66 x 30 x 27 cm gør den både pladsbesparende og funktionel. Den har en kapacitet på 15 kg, så du kan være sikker på, at den kan bære det meste af det, du ønsker at opbevare på den. Der er også en ophængsstang og flere knager, der giver dig mulighed for at opbevare på forskellige måder og rykke knagerne rundt efter behov.

Specifikationerne viser, at hylden har en belastningskapacitet på 10 kg på ophængsstangen og 3 kg på hver krog, så du kan være sikker på, at den bliver på væggen, hvor den skal være. Hylde er let og vejer kun 4 kg, så den er nem at montere og flytte rundt efter behov.

Denne garderobehylde er en multifunktionel og smuk løsning til at organisere dit liv og udnytte din vægplads. Med dens rustikke stil og praktiske funktioner er den et must-have til enhver hjemmeindretning.

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Kraftig hvid garderobestang til teltoverligger

Anden anbefaling har vi fundet hos ScandiHills.dk, hvor du kan købe Kraftig hvid garderobestang til teltoverligger til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Garderobestang fra Rojo med 6 kroge…

Se hos ScandiHills.dk ❯❯

3: Tøjstativ/Stang m/læderremme Eg

Næste anbefaling er “Tøjstativ/Stang m/læderremme Eg”.

Dagens bedste tilbud på “Tøjstativ/Stang m/læderremme Eg” har vi fundet hos Kitchentime DK hvor prisen lige nu er 639,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bøjlestang i egetræ med flotte lædersnore til ophæng….

Se hos Kitchentime DK ❯❯

4: Kraftig grå garderobestang til teltoverligger

Produkt nummer 4 på vores “garderobestang-liste” er Kraftig grå garderobestang til teltoverligger som du lige nu kan købe for 95,- hos ScandiHills.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Rojo garderobestang med 6 kroge…

Se hos ScandiHills.dk ❯❯

5: Garderobestang til ophæng med velcro

Forhandlerens beskrivelse:
Bo-Camp Knagerække Luxury Universal, 8 kroge Den universale knagerække med 8 kroge kan nemt monteres med velcro Velegnet til teltstang max.
4 cm Farve: Sort Materiale: Polyester Mål: (LxH) 74 x 9 cm…

Se hos ScandiHills.dk ❯❯

7: Kantet garderobestang til vægmontage i mat børstet rustfrit stål

Forhandlerens beskrivelse:
Kantet garderobestang til vægmontage.  Garderobestangen er lavet i mat børstet rustfritstål. Det rustfrie stål er af kvalitet 1.4305 Se alle mål i den tekniske tegning i billederne. Montagemontering er indeholdt i leveringen (spånpladeskruer Ø 4,0 x…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

10: Vægmonteret garderobestang med 3 drejelig kroge og en stor krog øverste, rustfrit stål

Forhandlerens beskrivelse:
Vægmonteret garderobestang med 3 drejelig kroge samt en stor krog øverste.  Garderobestangen er lavet i mat børstet rustfritstål. Det rustfrie stål er af kvalitet 1.4305 Se alle mål i den tekniske tegning i billederne. Montagemateriale er indeholdt i…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

11: Skrå garderobestang med seks kroge i mat børstet rustfrit stål

Forhandlerens beskrivelse:
Skrå garderobestang med seks kroge i mat børstet rustfrit stål Garderobestangen er lavet i mat børstet rustfritstål. Det rustfrie stål er af kvalitet 1.4305 Se målene på tegning Montagemateriale er indeholdt i leveringen…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

15: Add more garderobestang – røget egetræ og messing

  • Dagens pris: 450,- kr.
  • Fundet hos Fenomen
  • Farve: Messing
  • Materiale: Egetræ

Sidste produkt på vores liste er Add more garderobestang – røget egetræ og messing som vi har fundet til 450,- hos Fenomen.

Se hos Fenomen ❯❯

Garderobestang fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 15 bedste garderobestang på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige garderobestang til dine behov: