Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Gardena ventil. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gardena ventil tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gardena GARDENA 2-vejs Ventil

  • Mærke: Gardena

Vores første anbefaling er “Gardena GARDENA 2-vejs Ventil” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Slangestikforbindelse…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Gardena GARDENA To-vejs ventil 26,5mm (G 3/4") / 21mm (G 1/2")

  • Mærke: Gardena

Vores anden anbefaling er “Gardena GARDENA To-vejs ventil 26,5mm (G 3/4") / 21mm (G 1/2")” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Har du kun én udendørs vandhane og har brug for at benytte to tilbehørsdele på én gang Så er denne Gardena 2-vejs ventil løsningen.
Monter den på vandhanen og du kan nu tilslutte to haveslanger.
De to udgange er justerbare og uafhængigt af hinanden.
Passe…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Gardena GARDENA Kobling med ventil til flow-styring

  • Mærke: Gardena

Sidste produkt på vores liste er Gardena GARDENA Kobling med ventil til flow-styring som vi har fundet til 88,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Til trinløs regulering og lukning for vandet i slangen.
Ideel når gennemsstrømsmængder skal regueres.
1/2" hanstuds.
4-farvet blisterkort…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Gardena Ventil på listen er Gardena GARDENA 2-vejs Ventil fra Proshop.dk med en pris på 154.00. Billigste udvalgte Ventil er Gardena GARDENA To-vejs ventil 26,5mm (G 3/4") / 21mm (G 1/2") som du kan købe for 79.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 75 kr.
Ovenstående Gardena Ventil data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Gardena Ventil tilbud er opdateret i dag 26-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ventil guides:

Fandt du ikke det rigtige Ventil blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ventil: