Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde fladjern. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle fladjern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: STYLE Fladjern – Keramiske plader – kabel 2m – Sort

  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “STYLE Fladjern – Keramiske plader – kabel 2m – Sort” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Flot fladjern i god kvalitet med keramiske plader og en god kabellængde på 2m. Nem betjening med tænd/sluk knap Specifikationer:FladjernKeramiske pladerLedningslængde: 2 meter110-230V – 50/60Hz – 20W on/off knap Pakken indeholder: 1 x STY…

Tjek bedste pris ❯❯

2: OBH Nordica Fladjern Easyliss NF1513N0

  • Mærke: OBH

Vores anden anbefaling er “OBH Nordica Fladjern Easyliss NF1513N0” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Easyliss fladjern.
Model NF1513NO.
Keramiske plader for friktionsfri styling og ekstra glans.
3 m lang ledning.
Maks temperatur 200 grader.
Låsefunktion….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Varmebestandig måtte til fladjern – Grå

  • Farve: Grå

Næste anbefaling er “Varmebestandig måtte til fladjern – Grå” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne praktiske, varmebestandige beskyttelsesmåtte kan du lægge fladjernet eller krøllejernet fra dig uden at bekymre dig om overfladen! Beskyttelsesmåtten er lavet af silikone og kan modstå høj varme.
Den kan også rulles op omkring glattejernet og bruges som et beskyttende etui.- Varmebestandig beskyttelsesmåtte til stylingværktøj- Kan bruges som etui til krøllejernet- Fremstillet af varmebestandig silikoneSpecifikationer:Farve: GråMateriale: SilikoneMål: 21,7 x 16 cm…

Tjek bedste pris ❯❯

4: YAMAZAKI Tower holder til fladjern og tandbørster – sort

  • Mærke: Yamazaki
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er YAMAZAKI Tower holder til fladjern og tandbørster – sort som vi har fundet til 219,- hos Fenomen.

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste fladjern i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse fladjern:

Dyreste Fladjern på listen er PBS 22 Kombinationssaks plader, fladjern, rundstang fra Globaltools med en pris på 3401.25. Billigste udvalgte Fladjern er Knage dobbelt sort i fladjern – Ib Laursen som du kan købe for 30.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 3371.25 kr.
Ovenstående Fladjern data og priser er hentet fra 9 butikker (Capida.dk, Kop&Kande DK, eStore DK, Fenomen, PanzerScreen.dk, Mostersskur.dk, Globaltools, Bazta.com, VVSproffen.dk). Alle Fladjern tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fladjern guides:

Fandt du ikke det rigtige Fladjern blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fladjern: