Drv.dk: Find blandt 1052645 Produkter | 4659 Kategorier | 1397 Brands | 625 Forhandlere

Bedste ferm LIVING Bordspejl: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet det bedste ferm LIVING bordspejl på markedet lige nu - det kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Ferm Living Pond bordspejl - Messing

  Ferm Living Pond bordspejl - Messing

  Priser og varianter

  • Elegant og smukt bordspejl
  • Slankt og aftageligt metalstativ
  • Asymmetrisk silhuet med organisk form
  • Kan stå på alle overflader
  • Tilføjer elegance til ethvert rum

  Hvorfor vælge Ferm Living Pond bordspejl - Messing?

  Ferm Living Pond bordspejl - Messing er et smukt og elegant spejl fra Ferm Living. Spejlet er monteret på et slankt og aftageligt metalstativ, og har en asymmetrisk silhuet, der er skrået for at give en organisk form, der er inspireret af vands fritflydende bevægelser.

  Dette spejl er lavet til at stå på alle overflader og har en højde på 21 cm, en bredde på 20 cm og en dybde på 16 cm. Spejlets farve er glas, og det er lavet af spejlglas med en MDF bagside og messingbelagt zink ramme og stander.

  Ferm Living Pond bordspejl - Messing er perfekt til at sætte på en makeup bord, et skrivebord eller i en entré. Spejlets enkle og stilfulde design passer til enhver indretning og tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Med dette spejl kan du give din indretning et ekstra touch af luksus og stil.

  Smukt spejl fra Ferm Living Nyhed fra Ferm Living er landet - Pond-Spejl. Spejlet er monteret på et slankt og aftageligt metalstativ, og skrået i en asymmetrisk silhuet. Spejlet har en fantastisk organisk form, som er inspireret af vands fritflydende bevæ

  Andre mærker af bordspejl

  På vores liste her har vi samlet de ferm LIVING bedste bordspejl på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige bordspejl til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top