Drv.dk: Find blandt 1022108 Produkter | 4659 Kategorier | 1397 Brands | 625 Forhandlere

Bedste ferm LIVING Bordben: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet det bedste ferm LIVING bordben på markedet lige nu - det kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Ferm Living Mingle bordben - W68 - sort - sæt á 2

  Ferm Living Mingle bordben - W68 - sort - sæt á 2

  Priser og varianter

  • Solid base til Mingle bordplade
  • Holdbart pulverlakeret metal
  • Konstrueret med tværgående vanger
  • Indbyggede stillesko for stabilitet
  • Elegant og moderne udtryk

  Hvorfor vælge Ferm Living Mingle bordben - W68 - sort - sæt á 2?

  Ferm Living Mingle bordben - W68 - sort - sæt á 2 er et produkt designet til at give en solid base til din Mingle bordplade. Bordbenene er udført i holdbart pulverlakeret metal og er konstrueret med tværgående vanger, der sikrer, at bordet står stabilt. Desuden er bordbukkene udstyret med indbyggede stillesko, så du kan justere bordet, så det står stabilt, selv på ujævne gulve. Denne version af Ferm Living Mingle bordbenene er i sort og passer til Mingle bordpladen på 210 cm i længden.

  Bordbenene har en størrelse på B79 x D44,4 x H71 cm og kan nemt tørres af med en fugtig klud for at fjerne støv og lignende. Ferm Living Mingle bordbenene er en stilfuld og holdbar løsning til at støtte din Mingle bordplade og vil give dit hjem eller kontor et moderne og elegant udtryk.

  Mingle bordbenene fra Ferm Living passer perfekt til din Mingle bordplade og giver en solid base hertil. Disse bordben fra Ferm Living er udført i holdbart pulverlakeret metal og er konstrueret med tværgående vanger som sikre at bordet står super stabilt,

  Andre mærker af bordben

  På vores liste her har vi samlet de ferm LIVING bedste bordben på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige bordben til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top