Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Exxent kødhammer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Exxent kødhammer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Exxent Kødhammer Med Træskæft 33 cm.

Sidste produkt på vores liste er Exxent Kødhammer Med Træskæft 33 cm. som vi har fundet til 255,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør kødet ekstra mørt med denne kødhammer fra Exxent.
Kødhammeren er både udstyret med en flad side, som kan bruges til at banke kødet fladere, så det får en mere jævn tykkelse og stegninger bliver helt perfekt.
Kødhammeren har også to strukturerede sider…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Exxent Kødhammer på listen er Exxent Kødhammer Med Træskæft 33 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 255.00. Billigste udvalgte Kødhammer er Exxent Kødhammer Med Træskæft 33 cm. som du kan købe for 255.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Exxent Kødhammer data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Exxent Kødhammer tilbud er opdateret i dag 07-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kødhammer guides:

Fandt du ikke det rigtige Kødhammer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kødhammer: