Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Einhell sliberondeller. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Einhell sliberondeller tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Einhell Sliberondel, 6stk, Ø125 mm, korn 80, på SB-kort

  • Dagens pris: 45,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Einhell

Sidste produkt på vores liste er Einhell Sliberondel, 6stk, Ø125 mm, korn 80, på SB-kort som vi har fundet til 45,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
KWB Sliberondel, 6stk, Ø125 mm, korn 80, på SB-kort – 49491908Sliberondeller Ø 125 mm, til træ og metal, belagt med slibemiddel af aluminiumoxid, fenolharpiksbundet, stærk rygside, med velcromateriale på bagsiden, stanset, til brug med diverse rystepudser…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Einhell sliberondeller i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Einhell sliberondeller:

Dyreste Einhell Sliberondeller på listen er Einhell Sliberondel, 6stk, Ø125 mm, korn 80, på SB-kort fra Proshop.dk med en pris på 45.00. Billigste udvalgte Sliberondeller er Einhell Sliberondel, 6stk, Ø125 mm, korn 80, på SB-kort som du kan købe for 45.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Einhell Sliberondeller vi har fundet koster i gennemsnit 45 kr.
Ovenstående Einhell Sliberondeller data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Homeshop.dk). Alle Einhell Sliberondeller tilbud er opdateret i dag 04-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sliberondeller guides:

Fandt du ikke det rigtige Sliberondeller blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sliberondeller: