Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde dyse. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle dyse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Brænder uden dyse

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Campstuff.

Her kan “Brænder uden dyse” fås til 717,- kr.

Se hos Campstuff ❯❯

2: Sumi dyse med aktivt kul til vandhane

Anden anbefaling har vi fundet hos Naturebaby.dk, hvor du kan købe Sumi dyse med aktivt kul til vandhane til kun 119,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sumi dysen indeholder kul granulat og stentyper som renser vandet, og gør det blødt. Dysen passer på de fleste haner med udvendigt gevind på 20 mm i diameter. Dysen skrues forsigtigt på din vandhane med håndkraft, i stedet for det almindelige filter.
Dys…

Se hos Naturebaby.dk ❯❯

3: Dyse indstillig til højtrykrenser

Næste anbefaling er “Dyse indstillig til højtrykrenser”.

Dagens bedste tilbud på “Dyse indstillig til højtrykrenser” har vi fundet hos Globaltools hvor prisen lige nu er 63,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbehør til Powerplus højtryksrensere. Du kan justere spray højtryksrenseren med justerbar dyse.
Du kan justere lanceringen af en specifik kraftig stråle med en lavere sprinkler spray. Passer til: Powerplus højtryksrensere POWXG9020, POWXG9025, POWXG90…

Se hos Globaltools ❯❯

4: Dyse turbo rotation til højtrykrenser

Produkt nummer 4 på vores “dyse-liste” er Dyse turbo rotation til højtrykrenser som du lige nu kan købe for 77,50 hos Globaltools

Forhandlerens beskrivelse:
Passer til: Powerplus høytrykksrensere POWXG9020, POWXG9025, POWXG9030 og POWXG9035….

Se hos Globaltools ❯❯

5: Hultang 6 dyser 2,5 – 5 mm

Sidste produkt på vores liste er Hultang 6 dyser 2,5 – 5 mm som vi har fundet til 92,50 hos Globaltools.

Forhandlerens beskrivelse:
KREATOR håndværktøj i bedste kvalitet og design.Kreator hultang i super kvalitet.Teknisk dataDyser 2,5-3-3,5-4-4,5-5 mmDyppet greb…

Se hos Globaltools ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste dyse i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse dyse:

Dyreste Dyse på listen er Duravit Starck 3 urinal med dyse tilslutning bagfra med flue wondergliss fra Elvvs.dk med en pris på 3718.00. Billigste udvalgte Dyse er Soudal Klar dyse med V-udskæring til pose som du kan købe for 8.00 hos Toolster.dk. Forskellen på de to priser er 3710 kr.
Ovenstående Dyse data og priser er hentet fra 29 butikker (Campstuff, Naturebaby.dk, Globaltools, WATTOO.DK, Proshop.dk, Davidsenshop.dk, Coop.dk, Dealshoppen, Induclean, Carlab.dk, Danskautoudstyr.dk, Elgiganten, Dorch & Danola A/S, PrisPresseren, Toolster.dk, Viskerbladet.dk, Havehandel.dk, Gucca.dk, Toolworld.dk, Homeshop.dk, Moreland, Festbyen, Hjemmets, HC Farver, MiniElektro, Plusshop.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, Quickparts.dk). Alle Dyse tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dyse guides:

Fandt du ikke det rigtige Dyse blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dyse: