Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde drypbakke. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle drypbakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Opvaskestativ i aluminium med drypbakke og bestikholder, Luigi Ferrero – Billig fragt

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Gourmetshoppen.com.

Her kan “Opvaskestativ i aluminium med drypbakke og bestikholder, Luigi Ferrero – Billig fragt” fås til 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Opvaskestativ i topkvalitet.
Fremstillet i sort lakeret aluminium, som gør at stativet ikke ruster. Stativet er udstyret med holder til bestik, så dette kan tørre stående for at undgå kalkpletter, samt en ekstra hylde til glas eller andre småting. Derudov…

Se hos Gourmetshoppen.com ❯❯

2: Opvaskestativ i aluminium med drypbakke og bestikholder – Hurtig levering

Anden anbefaling har vi fundet hos Gourmetshoppen.com, hvor du kan købe Opvaskestativ i aluminium med drypbakke og bestikholder – Hurtig levering til kun 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Opvaskestativ i topkvalitet.
Fremstillet i sort lakeret aluminium, som gør at stativet ikke ruster. Stativet er udstyret med holder til bestik, så dette kan tørre stående for at undgå kalkpletter. Derudover er stativet udstyret med en bakke for at undgå v…

Se hos Gourmetshoppen.com ❯❯

3: Drypbakke, Abena, Hvid, Til Automatisk Dispenser

  • Dagens pris: 585,- kr.
  • Fundet hos Engsig.dk
  • Mærke: Abena
  • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “Drypbakke, Abena, Hvid, Til Automatisk Dispenser”.

Dagens bedste tilbud på “Drypbakke, Abena, Hvid, Til Automatisk Dispenser” har vi fundet hos Engsig.dk hvor prisen lige nu er 585,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Produktbetegnelse:DrypbakkeVaremærke:ABENAFarve:hvidFeatures:til automatisk dispenserProduktbeskrivelse:Drypbakke der sørger for at opsamle eventuelle små dråber fra dispenseren, så der undgås dryp på gulvet.Bortskaffelse af produkt:Afleveres på miljøstat…

Se hos Engsig.dk ❯❯

4: Whirlpool Drypbakke Wpro

Produkt nummer 4 på vores “drypbakke-liste” er Whirlpool Drypbakke Wpro som du lige nu kan købe for 329,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Bakke til ovnbagning…

Se hos Proshop.dk ❯❯

6: Neoperl afløbsbakke – drypbakke til opvaskemaskine prio hvid 598×570

  • Dagens pris: 168,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Opdag lækager i tide.
Placeres under vaske- eller opvaskemaskine.
Str.
598 mm x 570 mm….

Se hos Proshop.dk ❯❯

7: Weber drypbakke lille, 10-pak

Sidste produkt på vores liste er Weber drypbakke lille, 10-pak som vi har fundet til 49,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nemmere rengøring med Weber drypbakker Weber drypbakker er til dig, der ønsker at slippe for den helt store rengøring og masser af vedligeholdelse.
Disse drypbakker samler store dele af fedt og snavs, og letter rengøringen efter grillning.
Drypbakkerne pl…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste drypbakke i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse drypbakke:

Dyreste Drypbakke på listen er Panasonic Drypbakke Paw-wtray fra Elvvs.dk med en pris på 3253.00. Billigste udvalgte Drypbakke er Alu Drypbakke / Grillbakke 800mlx15,2×21,9×3,5cm – 10 stk. Pakke som du kan købe for 12.95 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 3240.05 kr.
Ovenstående Drypbakke data og priser er hentet fra 16 butikker (Gourmetshoppen.com, Engsig.dk, Proshop.dk, Davidsenshop.dk, KitchenOne.dk, Elvvs.dk, WATTOO.DK, Powerbanken.dk, Home Sweet Home, Elgiganten, Hoejgaardbrugskunst.dk, Barlife.dk, Homeshop.dk, MAXiPRO, Quickparts.dk, Music2you). Alle Drypbakke tilbud er opdateret i dag 26-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Drypbakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Drypbakke blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Drypbakke: