Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde drivtømmer. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle drivtømmer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sofabord massivt teaktræ drivtømmer 60 cm

 • Materiale: Teaktræ

Vores første anbefaling er “Sofabord massivt teaktræ drivtømmer 60 cm” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Dette flotte sofabord, som har en fod af drivtømmer af massivt teaktræ i et unikt design, udstråler rustik charme og er et ægte blikfang.
Bordpladen er lavet af kraftigt hærdet glas, på hvilket du kan placere drikkevarer, vaser, frugtskåle eller pyntegenstande.
Det kan også bruges som et sidebord.
Dette sofabord er håndlavet, og håndværket bidrager til dets spektakulære retro- og naturstil. Vigtig bemærkning: Da træ er et naturligt produkt, varierer farve, åremønster og form fra bord til bord, hvilket gør hvert af vores sofaborde unikt og forskelligt fra de andre.
Udvælgelse af bord til levering sker tilfældigt.
Farve: Brun Materiale: Fod af massivt teaktræ (drivtømmer) + bordplade af hærdet glas Mål, glasbordplade: 60 x 0,8 cm (Diam. x T) Mål, træfod: 50 x 40 cm (Diam. x H) 100 % håndlavet…

Tjek bedste pris ❯❯

2: KARE Nature vertical bordlampe, fod af drivtømmer

  Vores anden anbefaling er “KARE Nature vertical bordlampe, fod af drivtømmer” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  Nature vertical – usædvanlig bordlampe med drivtømmer fra Indonesien Den ekstravagante bordlampe Nature Vertical bringer et naturligt touch ind i ethvert rum i boligen.
  Elementer af indonesisk drivtømmer er formet til individuelle strukturer af havets strømninger og pryder lampens fod.
  Det gør hver enkelt lampe til et unika.
  Træets uregelmæssige form kombineres med den retlinede, sorte laminatplade, som det placeres på, og den rektangulære hvide bomuldsskærm til et charmerende belysningselement.
  Det usædvanlige design med hang til naturen sørger for at Nature Vertical overskygger alle gængse bordlamper, og at den beriger sine omgivelser, ikke blot som en lyskilde, men også som et indretningsobjekt, selv når den er slukket, på grund af de originale egenskaber….

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: Flip knagerække 5 knager – grå drivtømmer

  • Farve: Grå

  Næste anbefaling er “Flip knagerække 5 knager – grå drivtømmer” som er nummer 3 på vores liste

  Tjek bedste pris ❯❯

  4: Flip knagerække 3 knager – grå drivtømmer

  • Farve: Grå

  Sidste produkt på vores liste er Flip knagerække 3 knager – grå drivtømmer som vi har fundet til 229,- hos Fenomen.

  Tjek bedste pris ❯❯

  Flere produkter.

  De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste drivtømmer i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse drivtømmer:

  Dyreste Drivtømmer på listen er GRUB bogreol – Sort drivtømmer/jern fra J-Line fra ES Furniture med en pris på 10569.00. Billigste udvalgte Drivtømmer er DMC Mouliné Spécial 25 Broderigarn 07 Drivtømmer som du kan købe for 13.00 hos Vivi´s Butik. Forskellen på de to priser er 10556 kr.
  Ovenstående Drivtømmer data og priser er hentet fra 10 butikker (RAW58, Lampegiganten DK, Fenomen, Vivi´s Butik, Living Nature, Entremøbel, BNFarver.dk, ES Furniture, Hoejgaardbrugskunst.dk, Boboonline.dk). Alle Drivtømmer tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

  Flere Drivtømmer guides:

  Fandt du ikke det rigtige Drivtømmer blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Drivtømmer: