Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Dremel slibestift. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dremel slibestift tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dremel slibestift spids 953 Ø6,4 mm.

Sidste produkt på vores liste er Dremel slibestift spids 953 Ø6,4 mm. som vi har fundet til 47,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Anvendes til metaller, støbegods, svejsesøm, nitter og rust.
Ideel til slibning, afgratning og almindeligt slibearbejde på de fleste materialer.
Skaftdiameter: 3,2 mm. Arbejdsdiameter: 6,4 mm. Tilbehørslængde: 40,0 mm. Maks.
omdr./min.: 25.000 omdr./min….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Dremel slibestift i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Dremel slibestift:

Dyreste Dremel Slibestift på listen er Dremel slibestift spids 953 Ø6,4 mm. fra Davidsenshop.dk med en pris på 47.00. Billigste udvalgte Slibestift er Dremel slibestift spids 953 Ø6,4 mm. som du kan købe for 47.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Dremel Slibestift vi har fundet koster i gennemsnit 47 kr.
Ovenstående Dremel Slibestift data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Dremel Slibestift tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Slibestift guides:

Fandt du ikke det rigtige Slibestift blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Slibestift: