Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde dørstop. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle dørstop tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dørstop til ovn og vaskemaskine fra Reer

  • Dagens pris: 89,- kr.
  • Fundet hos BabyGear.dk
  • Mærke: Reer

Første anbefaling på listen er fra mærket Reer.

Det bedste tilbud på “Dørstop til ovn og vaskemaskine fra Reer” vi har fundet er hos BabyGear.dk hvor prisen lige nu er 89,-

Forhandlerens beskrivelse:
Dørstop til ovn.
Denne dørstop forhindrer børn i at åbne ovn/microovn døre. Dørstoppen kan også bruges til vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Du beskytter dem derved mod forbrændinger. Den har en selvlåsende mekanisme og er lavet af varmebestandigt plast….

Se hos BabyGear.dk ❯❯

2: Dørstop gulv Ø25xH45 mm.

Anden anbefaling har vi fundet hos Globaltools, hvor du kan købe Dørstop gulv Ø25xH45 mm. til kun 34,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Udført i rustfri Børstet stålMål: Ø25 x H45 mm.Montering i gulv med skjult montering.Inkl. skruer og plugsLeveres i salgsdisplay med 25 stk….

Se hos Globaltools ❯❯

3: Dørstop gulv Ø25xH75 mm.

Næste anbefaling er “Dørstop gulv Ø25xH75 mm.”.

Dagens bedste tilbud på “Dørstop gulv Ø25xH75 mm.” har vi fundet hos Globaltools hvor prisen lige nu er 39,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Udført i rustfri Børstet stålMål: Ø25 x H75 mm.Montering i gulv med skjult montering.Inkl. skruer og plugsLeveres i salgsdisplay med 25 stk….

Se hos Globaltools ❯❯

4: Dørstop væg Ø19xH82 mm.

Sidste produkt på vores liste er Dørstop væg Ø19xH82 mm. som vi har fundet til 39,95 hos Globaltools.

Forhandlerens beskrivelse:
Udført i rustfri Børstet stålMål: Ø19 x H82 mm.Montering i væg med skjult montering.Inkl. skruer og plugsLeveres i salgsdisplay med 25 stk….

Se hos Globaltools ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste dørstop i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse dørstop:

Dyreste Dørstop på listen er Jasa Kombisæt Saturn Greb,vrider, UniCylRinge, Dørstop & Cyl. – 13399 fra Homeshop.dk med en pris på 617.00. Billigste udvalgte Dørstop er Millex dørstop med gummibuffer 78mm som du kan købe for 31.20 hos Hobbix.dk. Forskellen på de to priser er 585.8 kr.
Ovenstående Dørstop data og priser er hentet fra 6 butikker (BabyGear.dk, Globaltools, Proshop.dk, Hobbix.dk, Homeshop.dk, Quickparts.dk). Alle Dørstop tilbud er opdateret i dag 26-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dørstop guides:

Fandt du ikke det rigtige Dørstop blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørstop: