Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde dørhåndtag. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle dørhåndtag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hobby Dørhåndtag til toiletdør

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Campstuff.

Her kan “Hobby Dørhåndtag til toiletdør” fås til 179,- kr.

Se hos Campstuff ❯❯

2: Jasa Husmandsgreb dørhåndtag m/nøgleskilt CC 30 mm messing

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Jasa Husmandsgreb dørhåndtag m/nøgleskilt CC 30 mm messing til kun 240,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Jasa Husmandsgreb dørhåndtag med 6 mm oppresset roset og nøgleskilt.
Dørgrebet passer til dørtykkelse 30-45 mm…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Jasa Husmandsgreb dørhåndtag m/nøgleskilt CC 30 mm mat forniklet

Næste anbefaling er “Jasa Husmandsgreb dørhåndtag m/nøgleskilt CC 30 mm mat forniklet”.

Dagens bedste tilbud på “Jasa Husmandsgreb dørhåndtag m/nøgleskilt CC 30 mm mat forniklet” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 190,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Jasa Husmandsgreb dørhåndtag med 6 mm oppresset roset og nøgleskilt.
Dørgrebet passer til dørtykkelse 30-45 mm…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Weber® Dørhåndtag 70327 – Summit® (2007-)

Produkt nummer 4 på vores “dørhåndtag-liste” er Weber® Dørhåndtag 70327 – Summit® (2007-) som du lige nu kan købe for 519,95 hos Davidsenshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Weber® Dørhåndtag 70327 – Summit® (2007-)…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

5: Moderne udvendig bruser dørhåndtag i grafit sort rustfrit stål

Sidste produkt på vores liste er Moderne udvendig bruser dørhåndtag i grafit sort rustfrit stål som vi har fundet til 1048,92 hos Beslagsmanden.

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne udvendig bruser dørhåndtag i grafit sort rustfrit stål Montage materiale er med i leveringen. Ved monteringen af bruse dørknob kræves det at der skal bores i glas med en tykkelse på mellem 8 – 13,1 mm Boret skal være Ø 9 mm  Længde L mm…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste dørhåndtag i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse dørhåndtag:

Dyreste Dørhåndtag på listen er Moderne bruser dørhåndtag med håndklæde håndtag i grafit sort rustfrit stål fra Beslagsmanden med en pris på 1325.28. Billigste udvalgte Dørhåndtag er Blindprop til dørhåndtag passer til Original som du kan købe for 28.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 1297.28 kr.
Ovenstående Dørhåndtag data og priser er hentet fra 6 butikker (Campstuff, Davidsenshop.dk, Beslagsmanden, Flenci.dk, Dyrelageret.dk, Quickparts.dk). Alle Dørhåndtag tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dørhåndtag guides:

Fandt du ikke det rigtige Dørhåndtag blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørhåndtag: