Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde diamantskærer. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle diamantskærer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: FESTOOL Diamantskærer DSC-AG 125-Plus-FS SYS³

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Toolster.dk.

Her kan “FESTOOL Diamantskærer DSC-AG 125-Plus-FS SYS³” fås til 3895,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forventet levering fra september 2022 Præcis skæring uden støv.Styrker og fordeleSkæresystem med effektiv støvudsugning, beskytter helbredetFøringssål med let kørte ruller til sikker føring på emnetRuden giver frit udsyn til interfacetDykfunktion: mulighe…

Se hos Toolster.dk ❯❯

2: FESTOOL Diamantskærer DSC-AG 125 FH-Plus SYS³

Anden anbefaling har vi fundet hos Toolster.dk, hvor du kan købe FESTOOL Diamantskærer DSC-AG 125 FH-Plus SYS³ til kun 2995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forventet levering fra september 2022 Så fleksibel som en vinkelsliber – bare uden støvStyrker og fordeleHøj sugeeffekt muliggør skæring uden støvGodt udsyn til skærestedet muliggør præcise, frie tilskæringerÅbning af udsugningskappen gør det muligt at…

Se hos Toolster.dk ❯❯

3: Festool Diamantskærer DSC-AG 125-Plus

Næste anbefaling er “Festool Diamantskærer DSC-AG 125-Plus”.

Dagens bedste tilbud på “Festool Diamantskærer DSC-AG 125-Plus” har vi fundet hos Toolster.dk hvor prisen lige nu er 3295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forventet levering fra september 2022 Præcis skæring uden støv.Styrker og fordeleSkæresystem med effektiv støvudsugning, beskytter helbredetKan anvendes på Festool føringsskinne til præcise snitFøringssål med let kørte ruller til sikker føring på emnetRu…

Se hos Toolster.dk ❯❯

4: Festool Akku Diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li EB-Basic

Produkt nummer 4 på vores “diamantskærer-liste” er Festool Akku Diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li EB-Basic som du lige nu kan købe for 3609,25 hos Toolster.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Til præcis skæring uden støvDen smarte  akku diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Basic fra Festool der med udsugningskappen kan transporterer 95 % af støvet direkte til støvsugeren – det er ideelt til støvfri skæring af mineralske materialer i beboelsesrum…

Se hos Toolster.dk ❯❯

5: vidaXL skæreskive til diamantskærer med turbo 230 mm stål

 • Dagens pris: 198,- kr.
 • Fundet hos Hjemmets
 • Mærke: vidaXL

Forhandlerens beskrivelse:
Denne diamantskive, der monteres på bordsave, afskæringsmaskine og slibemaskiner, er udstyret med tynd forkant og er egnet til at skære beton, granit, mursten og andre industrielle applikationer og til håndfremstilling, såsom porcelæn, stentøj.
De karakte…

Se hos Hjemmets ❯❯

6: vidaXL skæreskive til diamantskærer med turbo og huller 350 mm stål

 • Dagens pris: 567,- kr.
 • Fundet hos Hjemmets
 • Mærke: vidaXL

Forhandlerens beskrivelse:
Denne diamantskæreskive, der monteres på bordsave, afskæringsmaskine og slibemaskiner, er udstyret med turbosegment og huller og er egnet til at skære beton, granit, mursten og andre industrielle applikationer og til håndfremstilling, såsom porcelæn, sten…

Se hos Hjemmets ❯❯

7: vidaXL skæreskive til diamantskærer med huller 230 mm stål

 • Dagens pris: 295,20 kr.
 • Fundet hos Hjemmets
 • Mærke: vidaXL

Forhandlerens beskrivelse:
Denne diamantskæreskive, der monteres på bordsave, afskæringsmaskine og slibemaskiner, er udstyret med huller og er egnet til at skære beton, granit, mursten og andre industrielle applikationer og til håndfremstilling, såsom porcelæn, stentøj.
Hullerne gi…

Se hos Hjemmets ❯❯

8: vidaXL skæreskive til diamantskærer 230 mm stål

 • Dagens pris: 192,60 kr.
 • Fundet hos Hjemmets
 • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL skæreskive til diamantskærer 230 mm stål som vi har fundet til 192,60 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne diamantskive, der monteres på bordsave, afskæringsmaskine og slibemaskiner, er udstyret med tænder og er egnet til at skære beton, granit, mursten og andre industrielle applikationer og til håndfremstilling, såsom porcelæn, stentøj.
De tænder giver…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste diamantskærer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse diamantskærer:

Dyreste Diamantskærer på listen er FESTOOL Diamantskærer DSC-AG 125-Plus-FS SYS³ fra Toolster.dk med en pris på 3895.00. Billigste udvalgte Diamantskærer er vidaXL skæreskive til diamantskærer 230 mm stål som du kan købe for 192.60 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 3702.4 kr.
Ovenstående Diamantskærer data og priser er hentet fra 2 butikker (Toolster.dk, Hjemmets). Alle Diamantskærer tilbud er opdateret i dag 03-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Diamantskærer guides:

Fandt du ikke det rigtige Diamantskærer blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Diamantskærer: