Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde dekupørsav. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle dekupørsav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Einhell Dekupørsav 120 W – TC-SS 405 E

 • Mærke: Einhell

Vores første anbefaling er “Einhell Dekupørsav 120 W – TC-SS 405 E” fra mærket Einhell.

Forhandlerens beskrivelse:
Einhell Dekupørsav 120 W – TC-SS 405 E Solid base, så maskinen står stabiltArbejdsbordet i metal kan vinkles op til 45°Hurtigudløser gør det let at skifte savklingenTrykfod til arbejdsemnetStuds til tilslutning af støvudsugningInklusive 2 savklingerMaski…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Einhell Tilbehør til dekupørsav, 10 stk

 • Mærke: Einhell

Vores anden anbefaling er “Einhell Tilbehør til dekupørsav, 10 stk” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
KWB Tilbehør til dekupørsav, flade savklinger 10 stk….

Tjek bedste pris ❯❯

3: ECLIPSE dekupørsav 315 mm

  Næste anbefaling er “ECLIPSE dekupørsav 315 mm” som er nummer 3 på vores liste

  Forhandlerens beskrivelse:
  Forniklet flad stålbue med lakeret træhåndtag og trinløs indstillelig klinge….

  Tjek bedste pris ❯❯

  4: Dekupørsav 85 watt Powerplus

   Produkt nummer 4 på vores “dekupørsav-liste” er Dekupørsav 85 watt Powerplus

   Forhandlerens beskrivelse:
   Powerplus el-værktøj er i højest kvalitet og desingPowerplus el-værktøj, producerets af Varo i BelgienVaro har 20 års erfaring med salg af el-værktøj,værktøj og tilbehør til el-værktøj.Powerplus Dekupørsav 85 wattMEDFØLGENDE INDHOLDBeskyttelsesskærm2 Skru…

   Tjek bedste pris ❯❯

   5: vidaXL elektrisk dekupørsav med fodpedal og LED-lampe 125 W

   • Mærke: vidaXL

   Sidste produkt på vores liste er vidaXL elektrisk dekupørsav med fodpedal og LED-lampe 125 W som vi har fundet til 1431,- hos VidaXL DK.

   Forhandlerens beskrivelse:
   Denne brugervenlige dekupørsav er et ideelt værktøj, der er perfekt til din arbejdsbænk.
   Dekupørsavens hastighed varierer fra 550 til 1600 omdr./min, hvilket bidrager til maskinens effektivitet og hjælper dig med let at skære gennem hårdt træ, plast eller metal. Den er forsynet med en fodpedalskontakt, der gør det muligt for operatøren altid at holde begge hænder på arbejdsemnet.
   Arbejdsbordet er lavet af holdbart aluminium, og det kan vippes nedad i en vinkel fra 0° til 45° for at sikre nøjagtighed og præcision.
   Derudover leveres dekupørsaven med 60 ekstra savklinger, som kan skære i forskellige hårde materialer.
   Farve: Blå og sort Materiale: Støbejern + aluminium + plastik Mål, arbejdsbord: 41,5 x 25,5 cm (L x B) Maksimal skæredybde ved 0°: 50 mm Maksimal skæredybde ved 45°: 20 mm Halsdybde: 406 mm Bladets længde: 133 mm Strømforsyning: 230-240 V~, 50 Hz Maks.
   effekt: 125 W Dekupørsavens hastighed: 550-1600 omdr./min Vipbart bord: 0-45° nedad Med fodpedalskontakt og LED-arbejdslampe Inkluderer 60 ekstra savklinger i forskellige størrelser…

   Tjek bedste pris ❯❯

   Flere produkter.

   De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste dekupørsav i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse dekupørsav:

   Dyreste Dekupørsav på listen er JET Dekupørsav JWSS-22B fra Dorch & Danola A/S med en pris på 6995.00. Billigste udvalgte Dekupørsav er Einhell Savklingesæt 127 mm, 5 stk. til dekupørsav som du kan købe for 49.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 6946 kr.
   Ovenstående Dekupørsav data og priser er hentet fra 6 butikker (Homeshop.dk, Proshop.dk, Globaltools, VidaXL DK, Dorch & Danola A/S, VVSproffen.dk). Alle Dekupørsav tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

   Flere Dekupørsav guides:

   Fandt du ikke det rigtige Dekupørsav blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dekupørsav: