Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde De Buyer tang. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle De Buyer tang tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: De Buyer Rustfri Tang 40 cm

Sidste produkt på vores liste er De Buyer Rustfri Tang 40 cm som vi har fundet til 99,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En god tang som klarer mange opgaver indenfor servering, stegning, ovn og grill. Du kan få den i tre forskellige længder, men fælles for dem alle er, at de tåler opvaskemaskine og er udført i solidt materiale….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste De Buyer Tang på listen er De Buyer Rustfri Tang 40 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Tang er De Buyer Rustfri Tang 40 cm som du kan købe for 99.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående De Buyer Tang data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle De Buyer Tang tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tang guides:

Fandt du ikke det rigtige Tang blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tang: