Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Dangrill grillmåtte. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dangrill grillmåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dangrill Grillmåtte rektangulær

  • Mærke: Dangrill

Vores første anbefaling er “Dangrill Grillmåtte rektangulær” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Nonstick grillmåtte.
Nogle gange kan marineret kød m.m. sidde fast på grillen, men med denne non-stick grillmåtte er det ikke noget problem at lave fisk og marineret kød på grillen.
Måtten er varmebestandig op til 260°C og kan bruges mellem 20 og 100 gang…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Dangrill Grillmåtte rund

  • Mærke: Dangrill

Sidste produkt på vores liste er Dangrill Grillmåtte rund som vi har fundet til 19,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne grillmåtte kan du tilberede grøntsager og kød i tern på grillen.
Måtten har non-stick belægning, og tåler op til 260 grader.
Den kan desuden bruges i både ovn og på grill, så du får et væld af muligheder, når du skal tilberede tilbehør til grill…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Dangrill Grillmåtte på listen er Dangrill Grillmåtte rektangulær fra KitchenOne.dk med en pris på 29.00. Billigste udvalgte Grillmåtte er Dangrill Grillmåtte rund som du kan købe for 19.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 10 kr.
Ovenstående Dangrill Grillmåtte data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Dangrill Grillmåtte tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillmåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillmåtte blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillmåtte: