Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde centerbor. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle centerbor tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Centerbor i hårdmetal til HM hulsave

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Toolworld.dk.

Her kan “Centerbor i hårdmetal til HM hulsave” fås til 42,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kreator tilbehør til el-værktøj, til alle formål.Kreator tilbehør er i højest kvalitet og design.Kreator centerbor med hårdmetal spids,Passer til holder for HM hulsave.Længde 140 mmBredde 9,5 mm…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

2: Centerbor til hulsav i bi-metal < 25 mm

Anden anbefaling har vi fundet hos Toolworld.dk, hvor du kan købe Centerbor til hulsav i bi-metal < 25 mm til kun 77,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kreator tilbehør til el-værktøj, til alle formål.Kreator tilbehør er i højest kvalitet og design.Centerboret passer til små hulsave op til 25 mm….

Se hos Toolworld.dk ❯❯

3: Centerbor til hulsave (4994)

Næste anbefaling er “Centerbor til hulsave (4994)”.

Dagens bedste tilbud på “Centerbor til hulsave (4994)” har vi fundet hos Toolworld.dk hvor prisen lige nu er 67,20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vi lagerfører KWB program i tilbebør til el-værktøj,Hulsave til træ, hulsave til metal, hulsave til mur.Vi har det bredeste program i tilbehør til el-værktøj.Hulsave til træ, hulsave metal, hulsave til mur.Centerbor anvendes til alle hårdmetal hulsave – 4…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

4: Centerbor til holder for hulsav

Produkt nummer 4 på vores “centerbor-liste” er Centerbor til holder for hulsav som du lige nu kan købe for 53,- hos WATTOO.DK

Forhandlerens beskrivelse:
Lauridsen 6 x 150 mm centerbor til hulsavholder 192697800…

Se hos WATTOO.DK ❯❯

6: Irwin centerbor til hulsavholder

Sidste produkt på vores liste er Irwin centerbor til hulsavholder som vi har fundet til 40,- hos WATTOO.DK.

Forhandlerens beskrivelse:
IRWIN® – Pilotbor til Bi – metal hulsave.
– Bruges typisk til savning af: Aluminium, kobber, jern, rustfri stål, træ.
Tænder fremstillet i HHS stål holder sig skarp længere.
Bi-metal konstruktion – længere levetid.
Præcisionsudlagte tænder – hurt…

Se hos WATTOO.DK ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste centerbor i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse centerbor:

Dyreste Centerbor på listen er Worker centerbor f. kernebor 400mm fra vvs.dk med en pris på 855.75. Billigste udvalgte Centerbor er Viking centerbor MPD4, 6,35 x 105 mm som du kan købe for 34.00 hos WATTOO.DK. Forskellen på de to priser er 821.75 kr.
Ovenstående Centerbor data og priser er hentet fra 9 butikker (Toolworld.dk, WATTOO.DK, Davidsenshop.dk, Proshop.dk, vvs.dk, VVSproffen.dk, Homeshop.dk, Elvvs.dk, Toolster.dk). Alle Centerbor tilbud er opdateret i dag 29-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Centerbor guides:

Fandt du ikke det rigtige Centerbor blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Centerbor: