Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde brandkammer. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle brandkammer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rund 5 liter biopejs brandkammer – Ø: 26 cm

  Vores første anbefaling er “Rund 5 liter biopejs brandkammer – Ø: 26 cm” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  5 liter rustfrit stål brandkammer.
  Kan brænde i op til 10 timer på en opfyldning og egner sig godt til indbygning, fx i et bord….

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Udendørs Superior 3,5 liter brandkammer 60 cm

   Sidste produkt på vores liste er Udendørs Superior 3,5 liter brandkammer 60 cm som vi har fundet til 3499,- hos Biopejs Shop.

   Forhandlerens beskrivelse:
   Udendørs brandkar til bioethanol på 60 cm. Dette brandkar er perfekt til udendørs gør-det-selv projekter, som eksempelvis nedfældning i et havebord….

   Tjek bedste pris ❯❯

   Dyreste Brandkammer på listen er Udendørs Superior 3,5 liter brandkammer 60 cm fra Biopejs Shop med en pris på 3499.00. Billigste udvalgte Brandkammer er Rund 5 liter biopejs brandkammer – Ø: 26 cm som du kan købe for 2499.00 hos Biopejs Shop. Forskellen på de to priser er 1000 kr.
   Ovenstående Brandkammer data og priser er hentet fra 1 butikker (Biopejs Shop). Alle Brandkammer tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.