Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch trekantssliber. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch trekantssliber tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sandpapir til Bosch Ventaro Trekantsliber – 20 stk blandet kornstørrelser

  • Dagens pris: 150,- kr.
  • Fundet hos Carls.nu
  • Mærke: Bosch

Sidste produkt på vores liste er Sandpapir til Bosch Ventaro Trekantsliber – 20 stk blandet kornstørrelser som vi har fundet til 150,- hos Carls.nu.

Forhandlerens beskrivelse:
Slibepapir til Bosch Multisliber PSM 160 A/PSM 80/PRIO Trekantede Bosch slibeblade med velcro, specielt designet til Bosch multisliber/trekantsliber/deltasliber.
Smart sandpapir, hvor du kan dreje spidsen, når denne slides hurtigere end resten, for bedre…

Se hos Carls.nu ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch trekantssliber i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch trekantssliber:

Dyreste Bosch Trekantssliber på listen er Sandpapir til Bosch Ventaro Trekantsliber – 20 stk blandet kornstørrelser fra Carls.nu med en pris på 150.00. Billigste udvalgte Trekantssliber er Sandpapir til Bosch Ventaro Trekantsliber – 20 stk blandet kornstørrelser som du kan købe for 150.00 hos Carls.nu. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Bosch Trekantssliber vi har fundet koster i gennemsnit 150 kr.
Ovenstående Bosch Trekantssliber data og priser er hentet fra 1 butikker (Carls.nu). Alle Bosch Trekantssliber tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Trekantssliber guides:

Fandt du ikke det rigtige Trekantssliber blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Trekantssliber: