Bedste Bosch Skruetrækker: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Drv.dk » Alle guides » Skruetrækker » Bosch Skruetrækker

Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch skruetrækker. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch skruetrækker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Bosch Grøn bosch 3,6v skruetrækker ixo v basic

1: Bosch Grøn bosch 3,6v skruetrækker ixo v basic

Bedste pris: 267.00 hos Proshop.dk

Bosch akku skruetrækker IXO 5 er en praktisk hjælpe til små-opgaver og der hvor det kan være svært at komme til. Ingen memory-effekt, ingen selvafladning. Altid klar til brug takket være lithium-teknologien. Automatisk spindellås til manuel fastspænding e… læs mere hos Proshop.dk >>

Dyreste Bosch Skruetrækker på listen er Bosch Grøn bosch 3,6v skruetrækker ixo v basic fra Proshop.dk med en pris på 267.00. Billigste udvalgte Skruetrækker er Bosch Grøn bosch 3,6v skruetrækker ixo v basic som du kan købe for 267.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Bosch Skruetrækker vi har fundet koster i gennemsnit 267 kr.
Ovenstående Bosch Skruetrækker data og priser er hentet fra 3 butikker (Proshop.dk, Davidsenshop.dk, LampeGuru.dk). Alle Bosch Skruetrækker tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skruetrækker guides:

Fandt du ikke det rigtige Skruetrækker blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skruetrækker:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Drv.dk

Mere med Bosch:

Er du vild med Bosch, men Skruetrækker var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Bosch: