Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch rundsavsklinge. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch rundsavsklinge tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch Precision rundsavklinge Ø150 mm 18 T

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Bosch Precision rundsavklinge Ø150 mm 18 T” fås til 285,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rundsavsklinge med forstørret ATB (Alternate Top Bevel) hårdmetaltænder for perfekt tilpasning og tværsnit.
Fortanding til grove snit Med krops- og ekspansionsslidser for lavere vibrationer, dæmpet støj og reduceret varmeudvikling Passer til mange maskine…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Bosch Optiline Wood rundsavsklinge 216×2,6/1,6×30 T22

  • Dagens pris: 316,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Bosch

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe Bosch Optiline Wood rundsavsklinge 216×2,6/1,6×30 T22 til kun 316,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Optiline Wood-rundsavklingen giver præcise snit i alle træsorter.
Klingens præcisionsslebne karbidtænder i høj kvalitet giver rene snit, mens dens stamklinge, der er fremstillet i formstabilt SK5 hærdet stål (> 40 HRC), sikrer nøjagtighed.
Samtidig…

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Bosch Standard for rundsavklinge i forskellige materialer til batteridrevne save 85×1,5/1×15 T30

  • Dagens pris: 163,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Bosch

Næste anbefaling er “Bosch Standard for rundsavklinge i forskellige materialer til batteridrevne save 85×1,5/1×15 T30”.

Dagens bedste tilbud på “Bosch Standard for rundsavklinge i forskellige materialer til batteridrevne save 85×1,5/1×15 T30” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 163,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Standard for Multimaterial-rundsavklingen optimerer levetiden for batteriet i batteridrevne save.
Dens ekstratynde snit mindsker friktion og fjernelse af materiale, hvorved strømforbruget ved ubesværet jævn savning mindskes.
Hårdmetaltænder i høj kvalitet…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Bosch Rundsavsklinge Expert for Construct Wood

  • Dagens pris: 488,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Bosch

Sidste produkt på vores liste er Bosch Rundsavsklinge Expert for Construct Wood som vi har fundet til 488,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Expert for Construct Wood-rundsavklingen har ekstra stor modstandsstyrke ved arbejde i byggepladstræ.
Dens specielle, ekstra hårde Microteq-tænder er fremstillet internt af Bosch af ekstra holdbare hårdmetalkorn, der giver en høj skæreevne og en lang leve…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch rundsavsklinge i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch rundsavsklinge:

Dyreste Bosch Rundsavsklinge på listen er Bosch Rundsavsklinge. Const.wood Ø700x30mm 46 T – 2608640762 fra Homeshop.dk med en pris på 2385.00. Billigste udvalgte Rundsavsklinge er Bosch Reducerring til rundsavklinger som du kan købe for 40.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 2345 kr. – de 4 Bosch Rundsavsklinge vi har fundet koster i gennemsnit 32993.25 kr.
Ovenstående Bosch Rundsavsklinge data og priser er hentet fra 4 butikker (Davidsenshop.dk, Homeshop.dk, Proshop.dk, vvs.dk). Alle Bosch Rundsavsklinge tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rundsavsklinge guides:

Fandt du ikke det rigtige Rundsavsklinge blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rundsavsklinge: