Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch fræsejern. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch fræsejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch fræsejernssæt hårdmetal 12 dele

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Bosch fræsejernssæt hårdmetal 12 dele” fås til 990,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fræsejernssæt af hårdmetal med 12 dele Fræsejernssæt ideelt udstyret til udførelse af basisfræseopgaver med overfræsere.
Egenskaber Bosch overfræsersæt Holdbare hårdmetalspidser, nøjagtig skæregeometri og en glatslebet finish giver en lang levetid….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Bosch Bitsæt til fræsejern, 15 dele, blandet, skaft på 8 mm

  • Dagens pris: 549,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Bosch

Sidste produkt på vores liste er Bosch Bitsæt til fræsejern, 15 dele, blandet, skaft på 8 mm som vi har fundet til 549,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sættet med fræsejern er beregnet til fine snit til en lang række opgaver, hvilket gør det til det perfekte valg for håndværkere, såsom maskinsnedkere, tømrere, bygningshåndværkere og -arbejdere.
Fræsejernenes hårdmetalskærekanter giver en lang levetid, sa…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch fræsejern i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch fræsejern:

Dyreste Bosch Fræsejern på listen er Bosch fræsejernssæt hårdmetal 12 dele fra Davidsenshop.dk med en pris på 990.00. Billigste udvalgte Fræsejern er Bosch Bitsæt til fræsejern, 15 dele, blandet, skaft på 8 mm som du kan købe for 549.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 441 kr. – de 2 Bosch Fræsejern vi har fundet koster i gennemsnit 769.5 kr.
Ovenstående Bosch Fræsejern data og priser er hentet fra 4 butikker (Davidsenshop.dk, Homeshop.dk, Proshop.dk, vvs.dk). Alle Bosch Fræsejern tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fræsejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Fræsejern blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fræsejern: