Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch forfilter. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch forfilter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch Forfilter

  • Mærke: Bosch

Vores første anbefaling er “Bosch Forfilter” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch Filter Ekstra Til Vac 15/20 – 2609256F41ForfilterForfilterTekstilfilter med kunststofringForfilter til UniversalVac 15 og AdvancedVac 20 Våd- og tørsugning uden skift af filter…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Bosch Forfilter, UniversalVac 18

  • Mærke: Bosch

Sidste produkt på vores liste er Bosch Forfilter, UniversalVac 18 som vi har fundet til 82,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Forfilter, UniversalVac 18…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Bosch Forfilter på listen er Bosch Forfilter fra Proshop.dk med en pris på 86.00. Billigste udvalgte Forfilter er Bosch Forfilter, UniversalVac 18 som du kan købe for 82.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 4 kr.
Ovenstående Bosch Forfilter data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Bosch Forfilter tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Forfilter guides:

Fandt du ikke det rigtige Forfilter blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Forfilter: