Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch dyksavsklinge. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch dyksavsklinge tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch AIZ 10 dyksavsklinge metal BIM 10 x 20 mm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Bosch AIZ 10 dyksavsklinge metal BIM 10 x 20 mm” fås til 90,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Starlock AIZ 10 AB-klingen leverer fine snit i træ og ikke-hærdet metal. Den har en smal savklinge på 10 mm for at lave filigranarbejde.
Klingens robuste monteringssystem reducerer slinger for at sikre hårfine snit via direkte kraftoverføring.
Den er bere…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Bosch AIZ 20 dyksavsklinge metal BIM 20 x 20 mm.

Sidste produkt på vores liste er Bosch AIZ 20 dyksavsklinge metal BIM 20 x 20 mm. som vi har fundet til 90,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
20 x 20 mm Dyksavklinge til metalPlansavning af sømOmstændeligt tilpasningsarbejde på jernfrie profilerDyksavning i gipsplader Bredde: 20 mmLængde: 20 mm…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch dyksavsklinge i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch dyksavsklinge:

Dyreste Bosch Dyksavsklinge på listen er Bosch AIZ 10 dyksavsklinge metal BIM 10 x 20 mm fra Davidsenshop.dk med en pris på 90.00. Billigste udvalgte Dyksavsklinge er Bosch AIZ 10 dyksavsklinge metal BIM 10 x 20 mm som du kan købe for 90.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Bosch Dyksavsklinge vi har fundet koster i gennemsnit 90 kr.
Ovenstående Bosch Dyksavsklinge data og priser er hentet fra 4 butikker (Davidsenshop.dk, WATTOO.DK, Proshop.dk, Homeshop.dk). Alle Bosch Dyksavsklinge tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dyksavsklinge guides:

Fandt du ikke det rigtige Dyksavsklinge blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dyksavsklinge: