Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch betonsliber. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch betonsliber tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch BETONSLIBER GBR 15 CAG U/SKIVE L-BOXX

Sidste produkt på vores liste er Bosch BETONSLIBER GBR 15 CAG U/SKIVE L-BOXX som vi har fundet til 3495,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Den kraftige betonhøvl GBR 15 CAG Professional har en 1500W-motor, der gør det muligt at få en hurtig fremdrift i arbejdet – også under belastning. Maskinen har en komfortabel håndtering, på grund af dens ergonomisk formede greb samt en lav vægt.
Men ogs…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch betonsliber i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch betonsliber:

Dyreste Bosch Betonsliber på listen er Bosch BETONSLIBER GBR 15 CAG U/SKIVE L-BOXX fra Dorch & Danola A/S med en pris på 3495.00. Billigste udvalgte Betonsliber er Bosch BETONSLIBER GBR 15 CAG U/SKIVE L-BOXX som du kan købe for 3495.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Bosch Betonsliber vi har fundet koster i gennemsnit 3495 kr.
Ovenstående Bosch Betonsliber data og priser er hentet fra 4 butikker (Dorch & Danola A/S, Proshop.dk, Homeshop.dk, vvs.dk). Alle Bosch Betonsliber tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Betonsliber guides:

Fandt du ikke det rigtige Betonsliber blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Betonsliber: