Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde bivoks. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bivoks tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Urtegaarden Bivoks (10 gr)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Urtegaarden Bivoks (10 gr)” fås til 32,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ubleget naturvoks udvundet af bikager.
Består af en blanding af plantevoks pollen og et sekret som bierne selv fremstiller.
Absorberes ikke af huden, men beskytter ved at danne en sammenhængende hinde på huden.
Det er en meget holdbar voks, der især a…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Wrappy Genanvendeligt Bivoks Madindpakning Ø 33×33 cm (2 stk)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Wrappy Genanvendeligt Bivoks Madindpakning Ø 33×33 cm (2 stk) til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Byt husholdningsfilmen ud med det smarte madpapir fra WrappyWrappy madpapir med bivoks er et praktisk og genanvendeligt alternativ til engangsprodukter som for eksempel husholdningsfilm og stanniol/alufolie.
Det består af økologisk, GOTS-certificeret bomu…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Wrappy Genanvendeligt Bivoks Madindpakning Ø 27×27 cm (3 stk)

Næste anbefaling er “Wrappy Genanvendeligt Bivoks Madindpakning Ø 27×27 cm (3 stk)”.

Dagens bedste tilbud på “Wrappy Genanvendeligt Bivoks Madindpakning Ø 27×27 cm (3 stk)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Wrappy medium ark – Bæredygtigt madpapir med bivoksDet smarte madpapir fra Wrappy er et praktisk og genanvendeligt alternativ til engangsprodukter som husholdningsfilm og stanniol/alufolie.
Det består af økologisk, GOTS-certificeret bomuld beklædt med en…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Wrappy Genanvendeligt Bivoks Madindpakning Ø 45×45 cm (1 stk)

Sidste produkt på vores liste er Wrappy Genanvendeligt Bivoks Madindpakning Ø 45×45 cm (1 stk) som vi har fundet til 99,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Wrappy XL – Bæredygtigt madpapir med bivoks for eksempel ideelt til indpakning af brødDet smarte madpapir fra Wrappy er et praktisk og genanvendeligt alternativ til engangsprodukter som husholdningsfilm og stanniol/alufolie.
Det består af økologisk, GOTS-…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bivoks i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bivoks:

Dyreste Bivoks på listen er Bivoks granulat – Økologisk – 5 kg. fra Hedenhus.dk med en pris på 2490.00. Billigste udvalgte Bivoks er Dipam fyrfadslys i bivoks – uden holder som du kan købe for 8.95 hos Naturebaby.dk. Forskellen på de to priser er 2481.05 kr.
Ovenstående Bivoks data og priser er hentet fra 21 butikker (Helsebixen.dk, Rito.dk, KitchenOne.dk, Naturebaby.dk, Davidsenshop.dk, Coop.dk, Billigskabe.dk, Økofamilien, Kitchn.dk, Helsegrossisten.dk, Hedenhus.dk, Vølve, Simpelt.dk, Norliving, Love of Green, Gucca.dk, Homeshop.dk, Helsam, Alttilhundogkat.dk, Dyrelageret.dk, Coolshop.dk). Alle Bivoks tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bivoks guides:

Fandt du ikke det rigtige Bivoks blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bivoks: