Drv.dk: Find blandt 1025813 Produkter | 4659 Kategorier | 1400 Brands | 629 Forhandlere

Bedste Bestway Basketballkurv: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Bestway basketballkurv på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Børnepool m/indbygget basketballkurv fra Bestway

  Børnepool m/indbygget basketballkurv fra Bestway

  Priser og varianter

  • Oppustelig pool med basketballkurv
  • Ekstra brede sidevægge til leg
  • Kan indeholde 636 liter vand
  • Nem opsætning og tømning
  • Inkluderer 2 oppustelige basketballer

  Hvorfor vælge Børnepool m/indbygget basketballkurv fra Bestway?

  Børnepool m/indbygget basketballkurv fra Bestway er det perfekte valg til børnene i sommermånederne. Det er en smart og oppustelig pool med en indbygget basketballkurv, der vil give familiens mindste timevis af sjov og underholdning.

  Poolen er specielt designet til aktive børn, der kan skyde til måls efter basketballkurvene med de medfølgende oppustelige bolde og se, hvem der scorer flest point. Det er en anderledes og sjov pool, der vil underholde og fascinere børnene på en varm sommerdag.

  Bestway badebassinet har ekstra brede sidevægge, så dine vandhunde nemt kan komme ud og sikkert tumle rundt og lege. Det er fremstillet af robust forprøvet vinyl og kan indeholde op til 636 liter vand.

  Opsætning af Bestway badebassin er super nemt og kræver kun, at du puster de ringe op, fylder vand i poolen og så er du klar til at lade børnene lege og have det sjovt. Når badet er slut, kan du nemt tømme bassinet via en indbygget ventil.

  Produktet er egnet til børn fra 3+ år og kræver tilsyn af en voksen. Der medfølger to oppustelige basketbolde og lappekit til reparation af eventuelle huller. Bemærk, at pumpe ikke medfølger.

  Poolens mål er 251 x 168 x 102 cm, og dens fragtvægt er 4,230 kg. Bestway badebassin er det perfekte valg, når du ønsker at give dine børn en sjov og underholdende sommeroplevelse.

  Børnepool med indbygget basketkurv Solen skinner fra en skyfri himmel, hvad kan man lave? - man skal da hoppe i et af vores Bestway pools med indbygget basketkurv - et smart, oppusteligt badebassin til haven, som familiens mindste helt sikkert får timevi

  Andre mærker af basketballkurv

  På vores liste her har vi samlet de Bestway bedste basketballkurv på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige basketballkurv til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top