Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde bålsæt. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bålsæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Maileg Bålsæt Mini

Første anbefaling på listen er fra mærket Maileg.

Det bedste tilbud på “Maileg Bålsæt Mini” vi har fundet er hos Luksusbaby Danmark hvor prisen lige nu er 129,-

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 11 B: 7 cm. Materiale: Bomuld, hør, polyester, træ Super fint bålsæt fra Maileg bestående at strikket brænde og snobrød med pølser.
Sættes passer til hiker mussende da stængerne med maden, som holdes over bålet, har et stykke metal for enden.
O…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

2: Bon-Fire basis bålsæt, stor model

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Bon-Fire basis bålsæt, stor model til kun 899,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mobil bålplads for hele familien med Bon-Fire basissæt Bon-Fire basissæt er til dig, der ønsker at tilberede mad på en ny og spændende måde.
Sættet har en fornuftig størrelse, og kommer med grillrist og kæder, så du kan invitere hele familien eller venner…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Bon-Fire ben til basis bålsæt, stor model

Næste anbefaling er “Bon-Fire ben til basis bålsæt, stor model”.

Dagens bedste tilbud på “Bon-Fire ben til basis bålsæt, stor model” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 599,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få kvalitetssikkert tilbehør med Bon-Fire ben til basis bålsæt Bon-Fire 3-ben er til dig, der ønsker at tilkøbe eller udskifte ben til dit basis bålsæt i den store model. Benene kommer som tilbehørsdel og giver stabilitet, og du kan derfor nemt medbringe…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Bon-Fire basis bålsæt med BBQ-pande

Produkt nummer 4 på vores “bålsæt-liste” er Bon-Fire basis bålsæt med BBQ-pande som du lige nu kan købe for 999,95 hos Davidsenshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Mobil bålplads for hele familien med Bon-Fire bålsæt Bon-Fire basissæt er til dig, der ønsker at tilberede mad på en ny og spændende måde.
Sættet har en fornuftig størrelse, og kommer med grillrist, kæder, ben og BBQ-pande så du kan invitere hele familien…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

5: Bon-Fire grillrist til basis bålsæt, Ø70 cm

Sidste produkt på vores liste er Bon-Fire grillrist til basis bålsæt, Ø70 cm som vi har fundet til 489,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Få kvalitetssikkert tilbehør med Bon-Fire grillrist til basis bålsæt Bon-Fire grillrist er til dig, der ønsker til at tilkøbe eller udskifte grillristen til Bon-Fire basis bålsættet.
Grillristen kommer som tilbehørsdel og giver dig mulighed for at skabe e…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bålsæt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bålsæt:

Dyreste Bålsæt på listen er Bålstativ / Bålsæt 200 cm med grillrist + lille rist – 80 diameter + 40 diameter fra Designstore med en pris på 2250.00. Billigste udvalgte Bålsæt er Maileg Bålsæt Mini som du kan købe for 129.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 2121 kr.
Ovenstående Bålsæt data og priser er hentet fra 5 butikker (Luksusbaby Danmark, Davidsenshop.dk, Designstore, Stokværk, 55Nord.dk). Alle Bålsæt tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bålsæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Bålsæt blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bålsæt: