Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde action kamera. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle action kamera tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: SJCAM SJ1000 Action Kamera FullHD 12MP

  • Dagens pris: 595,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 795,-, nu kun 595,-.
    Du sparer 200 kr. / 25 %
  • Fundet hos Alabazar

Vores første anbefaling er “SJCAM SJ1000 Action Kamera FullHD 12MP” som lige nu er på tilbud hos Alabazar.

Her er prisen sat ned med 25 % og kan altså fås for kun 595,- – en besparelse på 200 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
SJ1000 – også kendt som NoPro eller Zenith – er et sports og action kamera af høj kvalitet og til en meget fordelagtig pris.Kameraet er på de fleste punkter sammenligneligt med det velkendte GoPro Hero3, og på nogle punkter endda overlegent.
F.eks får du…

Se hos Alabazar ❯❯

2: SJCAM M10 12MP FullHD Action Kamera

  • Dagens pris: 995,- kr.
  • Fundet hos Alabazar

Anden anbefaling har vi fundet hos Alabazar, hvor du kan købe SJCAM M10 12MP FullHD Action Kamera til kun 995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kubisk version af det velkendte SJCAM SJ4000.1.5" Ultra-HD skærm og 12-megapixel HD vidvinkel-optik.HDMI HD output og AV video output.Særlig velegnet som bilkamera – bilens "sorte boks".Udskifteligt batteri, samme størrelse som SJ4000.Borts…

Se hos Alabazar ❯❯

3: Monteringssæt til actionkamera med 3 beslag og rejseetui

Næste anbefaling er “Monteringssæt til actionkamera med 3 beslag og rejseetui”.

Dagens bedste tilbud på “Monteringssæt til actionkamera med 3 beslag og rejseetui” har vi fundet hos Specialkamera.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Se hos Specialkamera.dk ❯❯

4: Action Kamera Mount Kit Håndled

Produkt nummer 4 på vores “action kamera-liste” er Action Kamera Mount Kit Håndled som du lige nu kan købe for 119,- hos Specialkamera.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette sæt med håndledsrem har du bogstaveligt talt dit action-kamera lige ved hånden, samtidig med at det giver dig ubegrænset frihed.
På denne måde kan du fokusere udelukkende på at give dig fuldt ud, når du suser ned ad pisten eller rider bølgerne….

Se hos Specialkamera.dk ❯❯

8: Actionkamera Nedis full HD 1080p Wi-Fi vandtæt

Sidste produkt på vores liste er Actionkamera Nedis full HD 1080p Wi-Fi vandtæt som vi har fundet til 349,- hos Specialkamera.dk.

Se hos Specialkamera.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste action kamera i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse action kamera:

Dyreste Action Kamera på listen er GoPro MAX – Actionkamera fra Cykelpartner med en pris på 4299.00. Billigste udvalgte Action Kamera er Flydende Sikkerhedssnor til GoPro & Action Kamera som du kan købe for 49.00 hos Evermart.dk. Forskellen på de to priser er 4250 kr.
Ovenstående Action Kamera data og priser er hentet fra 17 butikker (Alabazar, Specialkamera.dk, Superprice.dk, Capida.dk, Dykkerbutikken, Droneland.dk, Gixmo.dk, Mackabler.dk, InCover.dk, Gucca.dk, Barlife.dk, Powerbanken.dk, Evermart.dk, Elvvs.dk, DinGadget.dk, RejseGear.dk, Cykelpartner). Alle Action Kamera tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Action Kamera guides:

Fandt du ikke det rigtige Action Kamera blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Action Kamera: