Du er landet på Drv.dk, det helt rigtige sted at finde Abena påfyldning. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Abena påfyldning tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Abena hånddesinfektion, 85%, flydende til påfyldning, 5 L

  • Mærke: Abena

Vores første anbefaling er “Abena hånddesinfektion, 85%, flydende til påfyldning, 5 L” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Hånddesinfektion 85% flydende til manuel påfyldning.
Kan anvendes i alle situationer hvor rene og sterile procedurer er påkrævet.
Produktet desinfecere øjeblikkeligt og bræber 99,99% af de mest almindelige bakterier på blot 30 sekunder.
Produktet indehold…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Hånddesinfektion 85%, Abena, 5000 Ml, Til Påfyldning

  • Mærke: Abena

Sidste produkt på vores liste er Hånddesinfektion 85%, Abena, 5000 Ml, Til Påfyldning som vi har fundet til 251,25 hos Engsig.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Produktbetegnelse:HånddesinfektionVaremærke:AbenaHoldbarhed:48 månederHoldbarhed, åbnet:12 månederFarve:klarTekniske ingredienser:85% ethanol. Alcohol denat, Aqua, GlycerinFeatures:til påfyldningpH-værdi (konc.):pH 6,5-7,5Længde/dybde:19 cmBredde:12 cmHøj…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Abena Påfyldning på listen er Abena hånddesinfektion, 85%, flydende til påfyldning, 5 L fra HUMA.dk med en pris på 311.25. Billigste udvalgte Påfyldning er Hånddesinfektion 85%, Abena, 5000 Ml, Til Påfyldning som du kan købe for 251.25 hos Engsig.dk. Forskellen på de to priser er 60 kr.
Ovenstående Abena Påfyldning data og priser er hentet fra 2 butikker (HUMA.dk, Engsig.dk). Alle Abena Påfyldning tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Påfyldning guides:

Fandt du ikke det rigtige Påfyldning blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Påfyldning: